Dit zijn de beschikbare woningen | Maximalocatie fase 3, Waarder

12 januari 2020

Wonen op de Maximalocatie? Dat betekent rustig en landelijk wonen, met de dynamiek van steden als Woerden en Gouda in de buurt. Geïnteresseerd? In fase 3 van dit nieuwbouwproject zijn nog meerdere woningen beschikbaar. 

Op de Maximalocatie in Waarder worden 2 typen woningen gerealiseerd.

De 4 tussenwoningen (type Basis) hebben een compleet woonprogramma op de begane grond; koken, eten, slapen en wassen gebeurt allemaal op dezelfde verdieping. Op de 1e verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een 2e badkamer.

Het type ‘Large’ (2 woningen) heeft een traditioneel woonprogramma met royale woonkamer en keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Alle woningen zijn duurzaam: zo worden ze voorzien van een bodempomp en zonnepanelen. Andere pluspunten zijn de heerlijke tuin op het zuiden en de ligging aan het water. De woningen zijn voor alle leeftijden, met de optie om deze levensloopbestendig te maken.

Waarder ligt midden in het Groene Hart en direct aan de A12. Binnen 10 minuten ben je in het centrum van Woerden en Bodegraven en in 20 minuten sta je midden in Gouda of Utrecht. Ook het pittoreske Oudewater is vlakbij. In Waarder wordt het beste van twee werelden gecombineerd. Je vindt er de rust en gezelligheid van een dorp, terwijl tegelijkertijd alle stadse voorzieningen binnen handbereik zijn.

Wil jij de trotse eigenaar worden van zo’n prachtige woning in Waarder? Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.