Dorps wonen in Voor de Brug (Driebruggen)

30 december 2020

Wonen in een groene woonwijk met een dorps karakter, maar toch ook dicht bij Gouda en Woerden. Het kan in fase II van het nieuwbouwproject Voor de Brug in Driebruggen. Maar wacht niet te lang! Er is nog slechts één woning beschikbaar.

De laatste beschikbare woning (bouwnummer 49) is uniek. Deze gezellige woning biedt jou namelijk de mogelijkheid om zowel te wonen als te slapen op de begane grond. Daarnaast is de verdieping ook nog eens uitgerust met twee slaapkamers. Gaat jouw voorkeur toch meer uit naar een riante woonkamer/keuken en slapen op de verdieping? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. De woning is namelijk geheel naar wens aan te passen. Met een woonoppervlakte van 98 m² beschik je sowieso over voldoende ruimte om prettig te wonen, maar ook dit kan optioneel nog uitgebreid worden met een uitbouw.

Driebruggen is een ideale uitvalsbasis voor mensen die de hectiek van de steden willen ontlopen, van rust houden en een gezellig dorpsleven waarderen. En dat met steden als Gouda en Woerden en de Reeuwijkse Plassen niet ver weg. Voor de Brug is een kindvriendelijke woonwijk en biedt optimaal wooncomfort en mooie vergezichten over de polders van Driebruggen. En natuurlijk ruimte om eindeloos te genieten!

Heb jij interesse in deze laatste beschikbare woning in fase II van Voor de Brug (koopsom € 345.000,-)? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek en de mogelijkheden. 

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Voor de Brug - FASE II - Driebruggen

Volledig verkocht
Meer informatie

Voor de Brug - FASE II - Driebruggen

Driebruggen


€ 325.000 tot € 510.000
98 m2 - 153 m2 woonoppervlakte

Bekijk ook het project Voor de Brug - FASE II - Driebruggen »