Duurzame appartementen in De Waterbies (Leiderdorp)

12 december 2020

Aan het Heelblaadjespad in Leiderdorp verrijst over niet al te lange tijd het nieuwbouwproject De Waterbies; een charmant en kleinschalig appartementengebouw met 19 duurzame en comfortabele appartementen. Naar verwachting gaat de verkoop begin 2021 van start.

De 19 appartementen in De Waterbies zijn verdeeld over 4 woonlagen. De woonoppervlaktes zijn royaal (variërend van 78 tot wel 201 m²) en er zijn maar liefst 11 verschillende types waar je uit kunt kiezen. Wat ze allemaal gemeen hebben is een grote woonkamer, modern sanitair en tegelwerk en een buitenruimte in de vorm van een ruim terras, balkon of tuin. Daarnaast bieden de appartementen je - dankzij uitstekende isolatie, de nieuwste bouwtechnieken en duurzame installaties - veel comfort en een gezond binnenklimaat. Zo zijn de woningen gasloos en voorzien van een warmtepomp en comfortabele vloerverwarming/-koeling. Op het dak zijn pv-panelen aanwezig voor de opwekking van duurzame energie.

Het appartementengebouw is omgeven door water en groen. Ook in huis hoef je het buitengevoel niet te missen. Dankzij de grote staande ramen en de ruime balkons ervaar je zelfs vanaf de bank de groene omgeving en de reuring op het water en de straat. Het complex heeft een gunstige ligging: dicht bij uitvalswegen en op loopafstand van vele voorzieningen, waaronder winkelcentrum Winkelhof. En jouw auto? Die kun je parkeren in stallingsgarage op de begane grond (bijna alle appartementen beschikken hier over een privé parkeerplaats) of op één van de vele parkeerplaatsen direct voor de deur. De koopsom van de appartementen zal variëren van circa € 300.000,- v.o.n. tot € 900.000,- v.o.n.  

Naar verwachting start de verkoop van De Waterbies begin volgend jaar. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de start verkoop datum? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject.