Feestelijke start bouw van De Houttuin in Woerden!

02 augustus 2021

De bouw van De Houttuin in Woerden is begonnen! De allereerste paal is in de grond geslagen. Een feestelijk moment! Hiermee is het officiële startsein gegeven voor de bouw van de 265 duurzame appartementen die hier gaan komen.

De verkoop van de appartementen in De Houttuin ging erg snel. De belangstelling was overweldigend! Tijdens de start van de bouw drukte Rob van Muilekom, gedeputeerde van de provincie Utrecht, op de rode knop. Hiermee startte de heimachine die Arjan Noorthoek, wethouder van de gemeente Woerden, bestuurde. Met het slaan van deze paal hebben de twee het officiële startsein van de bouw gegeven. Nu de bouw begint komen de gelukkige kopers weer een stap dichterbij hun eigen, prachtige nieuwbouwappartement. De Houttuin is het eerste project van een omvangrijke herontwikkeling van het bedrijventerrein Middelland naar een gemengd stedelijk woongebied.

Zien hoe de eerste paal geslagen werd?
Je bekijkt de aftermovie van de feestelijke start van de bouw hier. Bij vragen of voor meer informatie over dit project kun je terecht bij de makelaar.

Bekijk ook het project De Houttuin fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Houttuin fase 2

Woerden

60m - 86m woonoppervlakte
€ 275.000 tot € 376.000