Fraai hoekappartement beschikbaar in De Klub, Nieuwkoop

04 januari 2023

Op zoek naar een praktisch hoekappartement in een groene en waterrijke omgeving? Dan kun je deze unieke kans niet laten schieten! In nieuwbouwproject De Klub - midden in Nieuwkoop - is een fraai appartement terug in verkoop gekomen. We lichten ‘m voor je uit.

Nabij diverse voorzieningen, het oude centrum van Nieuwkoop en de Nieuwkoopse Plassen wordt het voormalige kerkgebouw aan de Achterweg binnenkort getransformeerd tot een kleinschalig woongebouw met 15 appartementen. Het nog beschikbare 2-kamerappartement (bouwnummer 5) ligt op de begane grond en heeft een woonoppervlak van 60 m². Het appartement wordt compleet afgewerkt met modern sanitair en tegelwerk én een keuken met inbouwapparatuur. Ook een fraaie buitenruimte ontbreekt niet. Deze is in de vorm van een privétuin met terras. Parkeren kan op de ruime parkeergelegenheid direct voor de deur. Daarnaast is er ook een fietsenberging aanwezig bij het gebouw.

Comfortabel wonen
Doordat het appartement gasloos en all electric wordt, ben je hier al helemaal klaar voor de toekomst. Je beschikt daarnaast ook nog over 4 zonnepanelen voor de eigen meter. De elektrische verwarming zorgt voor een constante binnentemperatuur. Dit maakt wonen in De Klub zeer comfortabel!

Planning
De verkoop van De Klub is momenteel in volle gang. De bouw van de appartementen staat gepland voor begin dit jaar. Naar verwachting zullen de appartementen aan het einde van het jaar worden opgeleverd. Je kunt hier dus mogelijk al dit jaar wonen.

Interesse?
Heb jij interesse in dit ruime 2-kamerappartement in De Klub (koopsom € 320.000,- v.o.n.)? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder en kan jouw mogelijke vragen beantwoorden.