Gasloos wonen | Parksingel Fase 3, Waddinxveen

26 november 2018

Wil jij wonen in een sfeervolle, intieme én gasloze nieuwbouwwijk? Dan is Parksingel Fase 3 in Waddinxveen iets voor jou! Voor gasloze woningen zijn verschillende alternatieven. In Parksingel Fase 3 is gekozen voor een warmtepomp. Daarnaast worden de woningen energieneutraal. We leggen je graag uit wat dat inhoudt! 

Alle woningen in Parksingel Fase 3 zijn voorzien van een bodem/water warmtepomp. Een warmtepomp is een alternatief voor de cv-ketel en werkt volledig op elektriciteit. Deze pomp onttrekt warmte in de winter en koude in de zomer uit de aarde onder de woning. Omdat de temperatuur van de onttrokken warmte nog niet hoog genoeg is om je woning mee te kunnen verwarmen, is er een warmtewisselaar nodig. 

Een ander voordeel van dit nieuwbouwproject is dat alle woningen nagenoeg energieneutraal zijn. Dat houdt in dat de energie die wordt verbruikt ongeveer gelijk is aan de energie die wordt opgewekt. Het resultaat: zeer lage energiekosten. Dit wordt onder meer bereikt door goede isolatie, vloerverwarming en zonnepanelen. Alleen de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie komen er nog bij. 

Wil jij profiteren van de vele voordelen die Parksingel Fase 3 met zich meebrengt? Neem dan contact met ons op!