Gezellig en kleinschalig wonen in Zonnebeekweide (Woubrugge)

28 januari 2022

In Woubrugge wordt het gezellige en kleinschalige nieuwbouwproject Zonnebeekweide gerealiseerd. Het plan bestaat uit in totaal 14 woningen, met 7 woningen op de begane grond en 7 woningen op de verdieping en stond eerder ook wel bekend als Sonneburgh.

Het nieuwbouwproject heeft onlangs de nieuwe naam Zonnebeekweide gekregen. De opzet van het plan is verder wel gelijk gebleven. In de woningen op de begane grond van Zonnebeekweide is het heerlijk wonen met een compleet woonprogramma op eenzelfde verdieping. Daarnaast heb je de beschikking over een fijne tuin en aansluitend een fietsenberging. De bovenwoningen bestaan uit meerdere woonlagen en bieden je al het comfort dat je van een nieuwbouwwoning mag verwachten. Zo hebben ze een grote woonkamer, 3 slaapkamers en een heerlijk terras op het westen. Aan de voorzijde van de woningen komt een praktische parkeervoorziening en een speeltuintje voor de kinderen.

Veelzijdige omgeving
In Woubrugge kun je terecht voor alle dagelijkse voorzieningen. Je vindt er onder andere een supermarkt, bakker, snackbar, bibliotheek en enkele horecagelegenheden. Ook is er een huisartsenpraktijk, apotheek en tandheelkundig centrum. Kinderen kunnen in het dorp naar de basisschool. Ook op sportief vlak valt er van alles te beleven. Denk aan voetbal, tennis, basketbal, spinning, ballet en judo. En wat dacht je van de kilometerslange fiets- en wandelroutes in de mooie groene omgeving? Je loopt vanuit je woning namelijk zo de polder in.

Interesse?
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Zonnebeekweide? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde en we houden je middels onze nieuwsbrief op de hoogte, onder andere over de start verkoopdatum. We verwachten je in maart meer duidelijkheid te kunnen geven omtrent de start verkoop. Wil je graag meer weten over dit project? De verkopend makelaar staat je graag te woord. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Zonnebeekweide?

Bekijk ook het project Zonnebeekweide

Binnenkort in verkoop
custom media