Groen licht voor De Buytenplaats, Reeuwijk

29 juli 2020

De Buytenplaats; een plek voor levensgenieters! Met een geweldig uitzicht over de polder en in de verte de Reeuwijkse plassen. Inmiddels heeft de architect zijn werk gedaan en heeft de ontwikkelaar 'groen licht' gegeven om de kavel bouwrijp te maken.

Op deze bijzondere locatie aan de Oukoopsedijk 10 in Reeuwijk maakt de voormalige graanboerderij plaats voor een nieuw, onder architectuur ontwikkeld, boerenerf met twee riante villa's: de Buytenplaats. Ook de aannemer van het project heeft alles technisch op orde en de installateurs weten hoe ze straks hun installaties moeten maken en installeren, om het leven op de villa's 'De Hoeve' en 'Het Zomerhuys' comfortabel te maken.

Er is gestart met het verwijderen van de oude gebouwen van de locatie. Het bouwrijp maken van de kavel neemt een aantal maanden in beslag. Met de planning die er nu ligt is het streven om de kavel nog in 2020 bouwrijp op te leveren. Afhankelijk van de vorderingen van het werk start eind 2020/begin 2021 de actieve verkoop van de twee riante villa's.

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer weten over deze mooie woonvilla’s? Neem contact op met de verkopend makelaar van De Buytenplaats! Zij vertellen je graag meer. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Reeuwijk - De Buytenplaats?

Bekijk ook het project Reeuwijk - De Buytenplaats