Hof van Leyland in Woerden uitverkocht

16 februari 2019

Een kleine twee maanden terug ging de verkoop van start van het nieuwbouwproject Hof van Leyland in Woerden. Inmiddels zijn alle woningen verkocht en worden de voorbereiding getroffen voor fase 2. De planning van deze fase wordt later bekend. 

De nieuwe woonwijk Hof van Leyland wordt opgebouwd met gezellige hofjes, waardoor het een knus karakter krijgt. Hierbij wordt de groene omgeving niet vergeten. De wijk is te bereiken via de Utrechtsestraatweg en de Fagellaan. Via de Utrechtsestraatweg en de Steinhagenseweg is er een goede aansluiting richting de doorgaande wegen die je leiden naar het centrum van Woerden en de A12. Een ideale woonlocatie!

Binnen fase 1 van Hof van Leyland worden 80 woningen gerealiseerd waarvan 41 koopwoningen. Dit klinkt als veel, maar de woningen zijn zo divers dat je het amper in de gaten hebt. De woningen zijn speels gepositioneerd langs verschillende hofjes. Betaalbare koopwoningen, ruime eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen in diverse prijsklassen: Hof van Leyland heeft het allemaal.