HoogTij: wonen aan de Hollandsche IJssel

10 december 2020

In Gouderak maakt een oud scheepswerf plaats voor de 7 riante villa’s van het nieuwbouwproject HoogTij. Op deze unieke plek, centraal gelegen in de Randstad, geniet je elke dag van jouw luxe woning met een fantastisch uitzicht over de Hollandsche IJssel.

In HoogTij beschikt elke villa over een riant terras en schitterende tuin, direct gelegen aan de weidse rivier. De villa’s zijn een eerbetoon aan het bijzondere panorama dat zich hier ontvouwt. De spitsboogkappen geven de woningen een bijzondere grandeur die ook binnen voelbaar is. De gevels bestaan uit grote glasvlakken, waardoor het licht rijkelijk naar binnen stroomt. Beneden lopen de woonkeuken, de dining room en de riante living soepel in elkaar over, terwijl de verdiepingen plaats bieden aan royale slaapkamers en twee of meer badkamers. Of je nu kiest voor een hofvilla of één van de dijkvilla’s, in HoogTij geniet je het hele jaar door van het samenspel tussen natuur, binnenvaart en waterrecreatie dat zich voor jouw ogen afspeelt.

Gouderak ligt op zo’n drie kilometer van Gouda en dicht bij de A20 naar Rotterdam. Die centrale ligging in de Randstad maakt Gouderak tot een ideale buitenplaats. Op het rustieke pontje naar Moordrecht lijkt de hectiek mijlenver weg, terwijl het bruisende stadshart van Gouda via de doorgaande route langs de dijk slechts op een steenworp afstand ligt. Hier beleef je de dorpse gezelligheid met alle voorzieningen binnen handbereik.

De verkoop van HoogTij is reeds gestart. Heb jij interesse in één van deze prachtige villa’s (koopsom vanaf € 900.000,- v.o.n.)? Maak dan een afspraak met de verkopend makelaar voor een eerste informatief gesprek. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoogTij?

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

4 woningen beschikbaar
207m - 214m woonoppervlakte
€ 995.000 tot € 1.395.000

Bekijk ook het project HoogTij »