In verkoop: Heren van Linnaeus, Boskoop

12 april 2022

Op de locatie van de voormalige glascentrale in Boskoop worden 9 exclusieve vrijstaande villa's gerealiseerd: Heren van Linnaeus. De villa's zijn nu in verkoop. De eerste inschrijving sluit op 13 april, maar ook na die datum is het nog mogelijk om je in te schrijven.

De duurzame villa’s komen er in vier verschillende varianten, allemaal met een unieke en aantrekkelijke uitstraling. Ze zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Door de grote raampartijen van de villa's haal je het buitenleven naar binnen en geniet je volop van wonen aan de polder. De fraaie tuinen op het zuiden bieden je een prachtig panorama, die nooit hetzelfde en altijd bijzonder is. Zodra je wakker wordt geniet je van de eerste zonnestralen op de polder, en 's avonds zie je de zon weer achter de bomen in het Gouwebos verdwijnen. Hier heb je alle ruimte om te leven en de vrijheid om te kiezen hoe jouw woning eruit gaat zien.

Optimaal woongenot
De oppervlakten van de villa’s (variërend van 177 tot 239 m²) bieden je een unieke woonbeleving en vele mogelijkheden. De ruimte om samen te ontspannen na een actieve dag? Of een fijne rustige plek voor je werk of hobby? Zowel binnen als buiten heb je volop de ruimte. Alle villa’s zijn zo ontworpen dat de bewoners hier lang, zorgeloos en comfortabel kunnen wonen. De toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen draagt ook bij aan jarenlang woongenot. De villa's zijn per twee geclusterd, met daartussen vier groene scheggen als visuele verbinding naar de dijk, het water en het achterliggende Gouwebos. Hier geniet je van de rust, de dorpse charme, de polder en de vele vergezichten. De villa's zijn beschikbaar vanaf € 849.500 v.o.n.


Schrijf je in!
Heb jij altijd al vrijstaand willen wonen en spreekt wonen in Heren van Linnaeus jou aan? Schrijf je dan in voor de villa(’s) van jouw voorkeur. Op de projectwebsite vind je het complete woningaanbod met alle informatie over de villa’s. Heb je nog vragen? Dan staat de verkopend makelaar voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Heren van Linnaeus?

Bekijk ook het project Heren van Linnaeus

In verkoop
custom media
Meer informatie

Heren van Linnaeus

Boskoop

2 woningen beschikbaar
183m - 238m woonoppervlakte
€ 849.500 tot € 1.189.500