In verkoop | Weypoortsche Reede, Nieuwerbrug a/d Rijn

09 augustus 2019

In het Fort Wierickeschans is eind juni het inrichtingsplan voor het project Weypoortsche Reede (Nieuwerbrug aan den Rijn) gepresenteerd aan geïnteresseerden. Op 29 juli is het inrichtingsplan definitief vastgesteld en is het project in verkoop gegaan.

Weypoortsche Reede bestaat uit 15 kavels, met voor elk kavel een ligplaats in de haven. Van de 15 kavels zijn er 9 kavels waarop je als koper zelf jouw vrijstaande droomwoning kunt ontwikkelen en laten bouwen. Daarnaast krijgen 4 kavels het woningtype twee-onder-één-kap (kavel 9 t/m 12) en zijn er 2 kavels waar je of zelf een huis op kunt ontwikkelen en laten bouwen of je koopt deze kavel met woning (kavel 13 en 14).

De woningen in Weypoortsche Reede worden allen duurzaam. Iedere woning krijgt een EPC van 0,2 of lager. De energie voor de verwarming en warm water wordt uit de bodem gehaald. Ook gaan de woningen bij warme dagen vanzelf koelen. Zonnepanelen worden hierbij gestimuleerd. Dit levert straks een woning met een hoog wooncomfort en lagere energiekosten.

Neem contact op met de verkopend makelaar voor een vrijblijvend aankoopgesprek. Ben je na dit gesprek nog enthousiaster en wil je aan de slag met de ontwikkeling van jouw droomwoning, dan ontvang je van de makelaar een kavelpaspoort. Met dit paspoort weet je precies wat je moet doen. Ben je benieuwd naar de ideeën met betrekking tot het woningontwerp van de kavels 9 t/m 14? Ook hierover kan de verkopend makelaar je informeren.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Weypoortsche Reede?