Informatieavond | Tuinbouwweg, Waddinxveen

01 februari 2019

Afgelopen dinsdag is de verkoop gestart van de 11 woningen aan de Tuinbouwweg in Waddinxveen. Wil jij graag meer weten over dit project? Kom dan op dinsdag 5 februari a.s. naar de informatieavond in het kantoor van de verkopend makelaar.

Aan de Tuinbouwweg in Park Triangel komen 10 prachtige twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaand huis. Door de wisselende steenkleur, kapvormen en architectonische details heeft ieder huis zijn eigen charme. Je geniet hier van heel veel ruimte, zowel in als om het huis. Er komt standaard een loungeberging in de achtertuin waar je in de late uurtjes heerlijk uit de wind van de zon geniet. Deze huizen aan de Tuinbouwweg zijn energiezuinig door zonnepanelen en worden luxe afwerkte met mooi sanitair en een complete keuken.

Meer weten? Kom dan aanstaande dinsdag naar de informatieavond! Deze vindt van 18:30 tot 20:00 uur plaats in het kantoor van de verkopend Makelaar, Kerkweg-Oost 224 in Waddinxveen. Je kunt hier terecht met al jouw vragen over dit project en je krijgt informatie over zowel de woningen als de wijk. Loop gerust even binnen!