Informatieochtend Weypoortsche Reede Nieuwerbrug a/d Rijn goed bezocht

26 juni 2019

De informatieochtend over het nieuwbouwproject Weypoortsche Reede in Nieuwerbrug a/d Rijn is goed bezocht. Een groot aantal bezoekers kwam afgelopen zaterdag naar Fort Wierickerschans om meer te weten te komen over dit project. 

Diverse geïnteresseerden zijn door de ontwikkelaar, de makelaar en de architect uitgebreid geïnformeerd over dit nieuwebouwproject, dat bestaat uit een mooi woonhofje met 14 bouwkavels en 14 ligplaatsen voor sloepen. Ook waren de buren van het project uitgenodigd om uitleg te krijgen over de plannen. Niet alleen de naaste buren, maar ook van overzijde van de oude Rijn kwamen een kijkje nemen en een praatje maken onder het genot van een kopje koffie. 

De komende weken volgen er gesprekken met de kandidaten die zich hebben aangemeld. Daarna kunnen de kopers, samen met de architect, beginnen met het ontwerpen van hun droomwoning. De bouwlocatie wordt ondertussen gereed gemaakt. Zo worden bijvoorbeeld de scheggen en de haven met ligplaatsen aangelegd. Mogelijk wordt de eerste paal al volgend jaar voor de zomervakantie geslagen.