Inschrijven Het Erf mogelijk tot 18 september a.s.

12 september 2023

Midden in het oer-Hollandse landschap van Aarlanderveen komt Het Erf, een nieuwbouwproject met 13 duurzame woningen. Wil jij kans maken op één van deze woningen? Zorg er dan voor dat je inschrijving uiterlijk aanstaande maandag voor 12.00 uur binnen is.

Op Het Erf gaan elegantie, charme en eenvoud hand in hand. Op de voormalige boerderijlocatie aan het Noordeinde 50 in Aarlanderveen komen boerderij- en schuurwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen die uitkijken over de polder. Alle woningen zijn gasloos, energiezuinig en optimaal geïsoleerd (energielabel A+++).

De woningen krijgen een traditionele uitstraling in een modern jasje, waarbij iedere woning zijn eigen karakter heeft. Tezamen vormen ze een harmonieuze eenheid op het sfeervolle erf. De oude bomen, hortensia’s, boomgaard en het centrale grasveld op Het Erf versterken het fijne plattelandsgevoel. Hier geniet je volop van de rust, de ruimte en de natuur.

Schrijf je in via de projectwebsite
Op www.heterfaarlanderveen.nl vind je alle verkoopdocumentatie van dit nieuwbouwproject. Je leest er onder andere over de verschillende woningtypes, de ligging en het duurzame karakter van de woningen. Ook zijn de verkoopbrochure, verkooptekeningen en prijslijst hier terug te vinden. Droomwoning gevonden? Schrijf je dan direct in via de projectwebsite. Dit kan tot uiterlijk maandag 18 september a.s. 12.00 uur.

Financiële verklaring
Let op: voor de inschrijving en eventuele toewijzing van een woning in Het Erf is het belangrijk dat je bij het inschrijven beschikt over een financiële verklaring, waarmee je aantoont dat de aankoop van de betreffende nieuwbouwwoning voor jouw financieel haalbaar is. De verkopend makelaar kan zo'n financiële verklaring kosteloos en vrijblijvend voor je laten opstellen. Vraag de makelaar om meer informatie.

Vragen?
Wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject en/of de woningen? De verkopend makelaar staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Erf?

Bekijk ook het project Het Erf

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Erf

Aarlanderveen

4 woningen beschikbaar
90m - 185m woonoppervlakte
€ 384.900 tot € 929.900