Inschrijven nog steeds mogelijk | De Zeven Meesters, Rijnsaterwoude

27 maart 2020

Afgelopen maandag is de inschrijving voor De Zeven Meesters in Rijnsaterwoude gesloten. Inmiddels zijn alle woningen toegewezen en worden de verkoopgesprekken ingepland. Toch nog kans maken op een woning in dit fraaie project? Schrijf je dan in voor de reservelijst.

De Zeven Meesters bestaat uit zeven riante vrijstaande woningen aan de rand van het dorp Rijnsaterwoude. De woningen kennen een rijke architectuur en zijn onderverdeeld in een drietal woningtypes met alle drie hun eigen uitstraling en bijzonderheden. In de basis hebben de woningen al een ruim gebruiksoppervlak van 152 tot ruim 161 m², inclusief een berging van 14 m². De woningen kunnen op vele manieren worden ingedeeld en uitgebreid, waarbij ook de berging kan worden betrokken bij de woning. Denk hierbij aan een bijkeuken, een werkkamer of een indeling met bad- en slaapkamer.

Rijnsaterwoude maakt onderdeel uit van de gemeente Kaag en Braassem. De dorpskern wordt aan de westkant omgeven door het water van het Braassemermeer en aan de oostkant door het uitgestrekte polderlandschap. Hier woon je dus midden in een rustgevende en natuurrijke omgeving! De dorpskern heeft een basisschool, kinderopvang en sportvereniging en bovendien een eigen jachthaven ('t Venegat), waar je tegen geringe kosten jouw eigen ligplaats hebt. Door de ligging aan de N207 zijn de uitgebreide winkel- en stedelijke voorzieningen van bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn, Leimuiden en Leiden in de directe nabijheid.

Ondanks dat alle woningen zijn toegewezen, maak je via de reservelijst nog steeds kans op een woning in dit fraaie project. Mocht een koop niet door gaan, dan kan de verkopend makelaar contact opnemen met een kandidaat van de reservelijst. Dus heb jij interesse? Schrijf je dan alsnog in! 

Naar verwachting start de bouw van de woningen begin 2021. De verwachte opleving van De Zeven Meesters staat gepland voor begin 2022.