Inschrijven tot 7 juli a.s. | Nieuwe Rede fase 1, Leimuiden

01 juli 2020

Afgelopen zaterdag is de verkoop gestart van het uniek gelegen nieuwbouwproject Nieuwe Rede fase 1 in Leimuiden. Bij interesse kun jij je nu via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete woning. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 7 juli a.s. 12.00 uur.

In deze eerste fase van Nieuwe Rede komen 13 prachtig gelegen vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen met diepe tuinen op het westen en vrij uitzicht over de polder (koopsom vanaf € 625.000,- v.o.n.). In deze weidse en waterrijke omgeving kun je heerlijk genieten in jouw eigen ruime achtertuin aan het water, tijdens een prachtige wandeling of fietstocht door de polder, of op het water vanaf jouw (toekomstige) ligplaats aan de nabijgelegen Ringvaart. Bekijk hier de brochure en kies de 'fullscreen' modus voor de mooiste weergave!

Leimuiden heeft een gezellig dorps karakter en biedt diverse voorzieningen, zoals sportverenigingen, een nieuwe brede school en diverse winkel- en horecagelegenheden. Buiten het waterrijke gebied is Leimuiden ook centraal gelegen en ben je binnen 20 minuten in Amsterdam en in 30 minuten in Den Haag. Schiphol en Leiden zijn beide binnen 15 minuten te bereiken. Even naar het strand? In slechts 20 minuten zit je al op het strand in Noordwijk.

Schrijf je nu via de projectwebsite nieuwerede.nl in voor de woning van jouw voorkeur. De inschrijving sluit op 7 juli om 12.00 uur. Zorg er dus voor dat jouw inschrijving voor die tijd binnen is. Heb je hulp nodig tijdens het inschrijven? De verkopend makelaar helpt je graag verder. Twijfel je nog? Breng een bezoek aan deze bijzondere locatie, proef de sfeer en laat je overtuigen!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

Toekomstig
custom media