Inschrijving De Koningslinde nog geopend tot aanstaande maandag

13 september 2023

Heb jij je al ingeschreven voor één van de appartementen van De Koningslinde in Nieuwkoop? Je heb nog een aantal dagen de tijd om je inschrijving compleet te maken. Inschrijven kan tot aanstaande maandag 18 september 12.00 uur.

De Koningslinde is één van de drie appartementengebouwen die onderdeel zijn van het project De Drie Linden. In De Koningslinde komen in totaal 30 duurzame koopappartementen, geschikt voor zowel starters als senioren. De appartementen variëren in grootte: van 2-kamer appartementen van circa 50 m² tot 3/4-kamer appartementen tot ruim 90 m².

Schrijf je in via de projectwebsite
Op www.wonenindedrielinden.nl vind je alle uitgebreide informatie over De Koningslinde, zoals informatie over de natuurrijke omgeving, de verdiepingsoverzichten inclusief de plattegronden, de verschillende woningtypes en de verkoopprijzen per appartement. Deze variëren van € 254.900,- tot € 499.900,- v.o.n. Heb je jouw favoriete appartement gevonden? Dan kun je je via de projectwebsite direct inschrijven. Dit kan tot uiterlijk aanstaande maandag 12.00 uur.

Financiële verklaring
Let op: om in aanmerking te komen voor een appartement in De Koningslinde is het belangrijk dat je beschikt over een financiële verklaring, waarmee je aantoont dat je het appartement waarvoor je in aanmerking wilt komen kunt financieren. De verkopend makelaar kan zo'n financiële verklaring kosteloos en vrijblijvend voor je laten opstellen. Vraag de makelaar om meer informatie.

Meer weten?
Heb je nog vragen over dit nieuwbouwproject of heb je hulp nodig bij de inschrijving? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Koningslinde?

Bekijk ook het project De Koningslinde

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Koningslinde

Nieuwkoop

30 woningen beschikbaar
48m - 91m woonoppervlakte
€ 254.900 tot € 499.900