Kom naar het Open Huis van HoogTij op 8 september a.s.

05 september 2023

Benieuwd hoe het is om te wonen in een prachtige riante villa aan de Hollandse IJssel met de groene Krimpenaarwaard in je achtertuin? Kom aanstaande vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur naar het Open Huis van HoogTij en ervaar deze unieke woonlocatie.

HoogTij ligt op een fantastische buitendijkse locatie aan de Hollandsche IJssel in Gouderak. In totaal zijn er zeven riante villa’s gerealiseerd die worden omzoomd door zonnige tuinen. Op deze unieke locatie kijken alle woningen uit over de weidse rivier. Aan de ene zijde van de woningen lonkt het water, aan de andere zijde bevindt zich een fijn en rustig hof.

Laatste twee villa’s te koop
In HoogTij zijn inmiddels de laatste twee luxe villa’s te koop. De spitsboogkappen geven de villa’s een bijzondere grandeur die je ook binnen voelt. De gevels bestaan uit grote glasvlakken, waardoor het licht rijkelijk naar binnen stroomt. Beneden lopen de woonkeuken, dining room en riante living soepel in elkaar over, terwijl de verdiepingen plaats bieden aan royale slaapkamers en twee of meer badkamers.

Kom naar het Open Huis
Benieuwd of jouw droomwoning staat in HoogTij? Kom aanstaande vrijdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur een kijkje nemen op de bouwlocatie (Middelblok 24B in Gouderak) en laat je door het verkoopteam rondleiden door en informeren over dit fantastische nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoogTij?

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

1 woning beschikbaar
214m woonoppervlakte
€ 1.215.000 tot € 1.425.000