Dit zijn de laatste beschikbare appartementen in Aarkadekwartier fase 3

18 september 2020

Op zoek naar een appartement midden in het nieuwe centrum van Alphen aan den Rijn, met alle voorzieningen direct om de hoek? In nieuwbouwproject Aarkadekwartier fase 3 zijn er nog enkele beschikbaar. Naar verwachting start de bouw eind dit jaar. 

Deze laatste fase van het Aarkadekwartier bestaat in totaal uit 61 woningen in verschillende woningtypes. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen te koop (inclusief minimaal 1 privé parkeerplek in de halfverdiepte parkeergarage). We lichten de beschikbare appartementen voor je uit: 

Bouwnummer 31, type Kade
Een riant hoekappartement met uitzicht op de kade en het groene stadspark. Dit appartement, dat gelegen is op de begane grond, heeft een oppervlakte van 153 m² en beschikt over 2 privé parkeerplaatsen. De v.o.n. prijs bedraagt € 537.500,-. Voor meer informatie over dit appartement, klik hier.

Bouwnummer 32, type Vest 1
Een sfeervol 3-kamer appartement gelegen op de begane grond. Het appartement heeft een woonoppervlak van 80 m² en beschikt over een loggia gelegen op het west/zuidwesten, en een tuin. De v.o.n. prijs bedraagt € 294.500,-. Voor meer informatie, klik hier.

Bouwnummer 35, type Aar 1
Een 3-kamer hoekappartement gelegen op de begane grond. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 102 m², met een loggia op het westen aan de zijde van de Vest. Daarnaast is er ook nog een balkon op het zuiden met uitzicht op het Aarplein. De v.o.n. prijs bedraagt € 399.500,-. Voor meer informatie, klik hier.

Bouwnummer 36, type Dok 2
Dit 3-kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een woonoppervlak van 97 m². Vanuit de ruime woonkamer en het balkon heb je uitzicht op de kade en het groene stadspark. De v.o.n. prijs bedraagt € 349.500,-. Voor meer informatie, klik hier.

Bouwnummer 47, type Vest 2
Een sfeervol en praktisch ingedeeld 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping. Het appartement heeft een woonoppervlak van 80 m² en een balkon op het west/zuidwesten. De v.o.n. prijs bedraagt € 312.500,-. Voor meer informatie, klik hier.

Bouwnummer 57, type Kop van Aar
Een zeer riant 4/5-kamer penthouse met een woonoppervlak van maar liefst 228 m². Het penthouse beschikt over 2 privéparkeerplaatsen en 3 balkons, waarvan 1 dakterras. De v.o.n. prijs bedraagt € 899.500,-. Voor meer informatie, klik hier.

Naar verwachting wordt er eind dit jaar gestart met de voorbereidingen van de bouw van fase 3, en worden de woningen medio 2022 worden opgeleverd.

Heeft één van deze appartementen je concrete interesse gewekt? Neem dan contact op met de makelaar en vraag naar het actuele aanbod en de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor de woning.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Aarkadekwartier fase 3?

Bekijk ook het project Aarkadekwartier fase 3

In verkoop
Meer informatie

Aarkadekwartier fase 3

Alphen aan den Rijn


€ 259.500 tot € 899.500
69 m2 - 228 m2 woonoppervlakte
5 woningen beschikbaar