Laatste beschikbare woning | Het Noordereinde, Zevenhoven

06 april 2019

In het nieuwbouwproject Het Noordereinde in Zevenhoven is bouwnummer 44 nog beschikbaar. Een stijlvolle twee-onder-één-kapwoning met een prachtige ligging te midden van de uitgestrekte weilanden. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!

Bouwnummer 44 beschikt - met een woonoppervlakte van ruim 152 m² - over een zee aan ruimte. De woning staat op een royale kavel van 250 m² en heeft een diepe achtertuin van circa 14 meter. Naast de woning is een berging met daarachter een tuinkamer, waardoor het woongenot optimaal is. Ook aan jouw auto is gedacht, deze kun je parkeren op eigen terrein. Verder is de woning gasloos en voorzien van vloerverwarming, een (bodem) warmtepomp, goede isolatie en zonnepanelen. Dit bouwnummer heeft nog diverse indelingsmogelijkheden. De verkopend makelaar vertelt je hier graag meer over. De koopsom voor deze woning bedraagt € 449.500,- v.o.n. 

Het Noordereinde is gelegen in Zevenhoven, een gezellig dorp in de gemeente Nieuwkoop. Door de ligging aan de rand van het dorp, direct grenzend aan de uitgestrekte weilanden, ervaar je hier de sfeer van het landelijk wonen. De wijk vormt straks een prachtige plek midden in het Groene Hart, met op korte afstand vele natuurrijke water(sport-)gebieden en de grote steden van de Randstad.

Heb jij interesse in deze mooie, laatste twee-onder-één-kapwoning? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. De bouw van de woningen van het project Het Noordereinde start in het 3e kwartaal van 2019. De verwachting is dat de woningen na de zomer van 2020 worden opgeleverd.