Laatste bouwnummer | De Gulden Meesters, Schoonhoven

16 januari 2019

Spreekt vrijstaand wonen in een oer-Hollandse rustieke omgeving jou aan? Dan is het laatste beschikbare bouwnummer van het nieuwbouwproject De Gulden Meesters in Schoonhoven wellicht de villa van jouw dromen! 

De laatste beschikbare woning van De Gulden Meesters betreft bouwnummer 47. Deze luxe vrijstaande villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 178 m² en een perceeloppervlakte van 543 m². De woning heeft 2 woonlagen met 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Je auto kun je parkeren op eigen terrein. Er is een vrijstaande houten garage in de sfeer van de villa en een opstelplaats voor 2 auto’s.

De Gulden Meesters komt op een ideale landelijke plek in Thiendenland - Schoonhoven. De luxe nieuwe wijk bestaat uit 36 exclusieve vrijstaande en half- vrijstaande nieuwbouwvilla’s. Het wordt een nieuwbouwwijk die louter luxe en rust uitstraalt. Je bent hier omgeven door weidse landerijen en toch zit je binnen 10 minuten in het stadscentrum van Schoonhoven. Kortom, een fijne plek om in thuis te komen!

Heb jij interesse in deze laatste beschikbare woning van De Gulden Meesters? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.