Laatste bouwnummer | Driekoppenland, Noorden

02 februari 2019

De 25 woningen van het project Driekoppenland in Noorden zijn nagenoeg verkocht. Toch heb je nog de kans om hier een woning te bemachtigen. Recentelijk is bouwnummer 27 vrijgekomen; een royale hoekwoning met een woonoppervlakte van 141 m².

Bouwnummer 27 staat op een ruime kavel van maar liefst 233 m² en heeft een diepe achtertuin. De woning is gasloos en zeer duurzaam. Een bodemwarmtepomp voorziet de woning van warmte om te verwarmen en te douchen en koude stroming om te koelen. Ook komen er een aantal PV panelen op het dak, welke de elektriciteit opwekken. Tegenover de woning ligt een prachtig park, waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

De beschikbare woning heeft diverse uitbreidingsmogelijkheden. Denk aan een uitbouw als uitbreiding van de woonkamer of het realiseren van een garage of berging. Je auto kun je sowieso parkeren voor de deur. De koopsom voor deze woning bedraagt €372.500,- v.o.n.

De wijk Driekoppenland is landelijk gelegen aan de rand van de dorpskern. Het wordt een kleinschalige, gevarieerde en kindvriendelijke woonwijk midden in de waterrijke natuur van het dorp Noorden. De woningen liggen grotendeels rond een boomgaard met park. Een prachtige plek om te wonen voor jong en oud! Het streven is om de woningen in het 2e kwartaal van 2019 in aanbouw te nemen en de woningen rond de zomer van 2020 op te leveren.