Laatste drie woningen beschikbaar | Aan het Polderhart, Gouda

10 april 2020

Wil jij wonen in de wijk Westergouwe in Gouda, met uitzicht over Hollandse weides en water? Dan is het nieuwbouwproject Aan het Polderhart wat voor jou! In dit deelplan zijn nog slechts drie woningen beschikbaar.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 18 energieneutrale herenhuizen grenzend aan het Polderhart; een prachtige groene zone met een doorsnede van circa 30 à 40 meter, die dwars door Westergouwe gaat lopen. Vanaf het hoger gelegen, zonnige terras van jouw woning heb je vrij uitzicht over weides en het water, alsof de natuur elk moment je huis kan binnenwandelen.

Er zijn momenteel nog twee tussenwoningen en een vrijstaande woning beschikbaar. De tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van 168 m², de vrijstaande woning van 175 m². De woningen beschikken over 5 slaapkamers en hebben standaard een uitbouw van 2.40 meter en een terras van 3 meter diep. De woningen zijn 100% gasloos en onder andere voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Jouw auto kun je parkeren op eigen terrein bij de woning.

Wil jij eigenaar worden van één van deze laatste drie woningen van dit project in Gouda? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij helpen je graag verder. De bouw van de woningen gaat deze zomer van start.