Laatste kans: Royaal appartement in (vernieuwd) centrum Alphen a/d Rijn!

27 november 2020

Een riant woonoppervlak, fijne lichtinval, een loggia én balkon en maar liefst twee parkeerplekken. Het zijn allemaal kenmerken van het laatste beschikbare appartement in fase 3 van het nieuwbouwproject Aarkadekwartier. Spreekt dit jou aan? Pak dan deze kans!

Dit laatste appartement (bouwnummer 31) bevindt zich op de begane grond, op de hoek van de Aarkade en de Vest. Dankzij de hoekligging profiteer je hier optimaal van de lichtinval en heb je uitzicht over zowel het water als het park. De woning heeft een woonoppervlakte van 153 m² en is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het appartement over een royale living en woonkeuken en een mooie badkamer met luxe sanitair en tegelwerk. De woning heeft zowel een loggia (aan de kant van de Vest) en een fijn balkon (aan de zijde van de Aarkade). Verder is het appartement gasloos en energiezuinig en voorzien van een warmtepomp i.c.m. vloerverwarming/-koeling. En extra luxe: je hebt maar liefst twee eigen parkeerplekken in de parkeergarage. Hier bevindt zich ook nog een riante berging van 11 m². De koopsom voor dit appartement bedraagt € 537.500,- v.o.n.

Passen bovenstaande kenmerken bij jouw woonwensen of wil je weten wat het Aarkadekwartier jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek en de mogelijkheden.

Het Aarkadekwartier ligt midden in het vernieuwde centrum van Alphen a/d Rijn. Hier heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik en de gezelligheid van het centrum bij jou om de hoek. De bouw van fase 3 is al gestart. Naar verwachting zullen de woningen rond de zomer van 2022 worden opgeleverd.