Laatste loft appartementen beschikbaar in De Schoolmeester

23 februari 2021

In Gouda wordt hard gewerkt aan de realisatie van De Schoolmeester. Naar verwachting worden de woningen einde voorjaar/begin zomer opgeleverd. Wil jij hier ook wonen? Pak dan je kans met een uniek loft appartement. Er zijn er nog slechts 3 beschikbaar.

De woonoppervlaktes van de nog beschikbare loft appartementen zijn ruim, variërend van 98 t/m 132 m². Elk appartement wordt gemaakt in exact één klaslokaal, met hoge vensters, een houten scheidingswand tussen de lokalen en een bijzonder hoog plafond als smaakmakers. Dankzij deze hoge ruimte is het mogelijk om alle loft appartementen te voorzien van een entresol (vide). Vanaf deze entresol kijk je uit op het woongedeelte. De keuken en eethoek bevinden zich onder de entresol.

Bij de appartementen op de begane grond kom je via de entresol in het slaapvertrek, met aangrenzend de badkamer en garderobekamer. Bij de appartementen op de verdieping bereik je via de entresol het slaapvertrek, de badkamer en de extra zolderverdieping. Op deze zolderverdieping is voldoende ruimte voor een extra slaap- of werkkamer. Daarnaast heb je vanaf de entresol via een kleine binnentrap toegang tot het privé dakterras, met een prachtig uitzicht richting de Sint-Janskerk.

Interesse?
Wil jij eigenaar worden van één van deze unieke loft appartementen in de historische binnenstad van Gouda, waar je al deze zomer kunt wonen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook is het mogelijk om op donderdag 11 maart tussen 16.00 tot 17.30 uur het open huis op de bouwlocatie te bezoeken. Maak hiervoor een afspraak met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Schoolmeester?

Bekijk ook het project De Schoolmeester

In verkoop
Meer informatie

De Schoolmeester

Gouda


€ 275.000 tot € 529.000
61 m2 - 138 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project De Schoolmeester »