Laatste penthouses te koop in WITT

12 maart 2021

Een royaal woonoppervlak (123 m²), drie ruime slaapkamers en een overdekt terras met een prachtig uitzicht richting Harmelen en Utrecht. Het zijn allemaal kenmerken van de nog beschikbare penthouses in WITT. Spreekt dit jou aan? Laat deze kans dan niet schieten!

De nog beschikbare penthouses in WITT zijn de bouwnummers 107, 109 en 111 en liggen op de 6e, 7e en 8e verdieping van het gebouw. De luxe penthouses worden voorzien van mooi sanitair en tegelwerk. Daarnaast beschikken ze over een fijne buitenruimte in de vorm van een balkon, waar je volop van het uitzicht en de ochtendzon kunt genieten. De keuken is niet bij de koopsom inbegrepen en kun je dus geheel naar eigen smaak aanschaffen. Ook aan het parkeren is gedacht. Elk appartement beschikt namelijk over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De bouwnummers 109 en 111 hebben er zelfs twee! De penthouses in WITT zijn nog beschikbaar vanaf € 575.000,- v.o.n. Opleveringsindicatie: eind 2022/begin 2023.

Interesse?
Wil jij wonen in één van deze fantastische penthouses in WITT? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Witt - Woerden - appartementen?

Bekijk ook het project Witt - Woerden - appartementen

In verkoop
custom media

Bekijk ook het project Witt - Woerden - appartementen »