Laatste woningen beschikbaar | 3koppenland, Noorden

27 februari 2019

In het nieuwbouwproject 3koppeland in Noorden worden 25 energiezuinige en gasloze woningen gerealiseerd. Op dit moment zijn er nog slechts enkele woningen beschikbaar, waaronder de recentelijk vrijgekomen royale hoekwoning 34.

Bouwnummer 34 is letterlijk de afsluiter van het project. Deze royale hoekwoning heeft een woonoppervlakte van ruim 140 m² en ligt op een royale kavel van 272 m². De zijtuin biedt diverse mogelijkheden, zoals het uitbreiden van de woonkamer of het realiseren van een garage of werkruimte aan huis. Ook staat duurzaamheid centraal: de woning is gasloos, voorzien van een warmtepomp, een duurzaam klimaatsysteem, PV panelen en vloerverwarming. De unieke ligging van de woning, met uitzicht op een boomgaard met park en speelruimte, maken het plaatje compleet. De koopsom voor deze woning bedraagt € 389.500,- v.o.n.

De bouwvergunning voor het project 3koppeland is inmiddels aangevraagd. De projectontwikkelaar is al gestart met de voorbereidingen van de bouwwerkzaamheden, zodat voor de zomervakantie de eerste paal geslagen kan worden. De opleveringen van de woningen staat gepland voor volgend jaar. 

Wil je meer weten over dit project, of heb je interesse in één van de laatste beschikbare woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. En wie weet woon jij straks wel in dit prachtige project!