Landelijk, centraal én waterrijk wonen | De Zeven Meesters, Rijnsaterwoude

11 februari 2020

De Zeven Meesters is een kleinschalig nieuwbouwproject in Rijnsaterwoude met 7 ruime vrijstaande woningen. Je woont hier landelijk, met steden als Leiden en Den Haag binnen handbereik. Iets voor jou? De start verkoop is nog dit voorjaar!

De 7 woningen bestaan uit 3 woningtypes, met elk hun eigen uitstraling en bijzondere architectuur. Alle woningen zijn duurzaam en energiezuinig. Ze worden gasloos opgeleverd en krijgen energiezuinige vloerverwarming, een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. De kaveloppervlakte varieert van maar liefst 380 m² tot ruim 460 m². Ook het woonoppervlak is royaal: tussen de 166 m² en ruim 175 m². Er zijn diverse indelings- en uitbreidingsopties mogelijk. Wil je jouw keuken aan de voor- of achterzijde van je woning? Of wil je misschien een dakkapel op zolder? Je kunt de woning aanpassen aan jouw woonwensen!

Rijnsaterwoude ligt midden in het Groene Hart. Het dorp wordt omgeven door het water van het Braasemermeer en het uitgestrekte polderlandschap. Een prachtige plek om te genieten van de natuur. Rijnsaterwoude heeft diverse voorzieningen, waaronder een basisschool, sportvereniging en jachthaven. Door de snelle verbinding met de A4 zijn bovendien alle voorzieningen van steden als Leiden en Den Haag binnen handbereik.

Wil jij ook genieten van het beste van twee werelden? En spreekt landelijk én centraal wonen in De Zeven Meesters jou aan? Meld je dan aan als geïnteresseerde voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. De verkoop gaat nog dit voorjaar van start!