Landelijk wonen aan de Oude Rijn | Nieuw Rein, Hazerswoude-Rijndijk

16 juli 2019

Ben jij een ware levensgenieter en op zoek naar een huis met een unieke ligging? Dan is het nieuwbouwproject Nieuw Rein misschien wel iets voor jou. In Hazerswoude-Rijndijk zijn de voorbereidingen van het project Nieuw Rein al in volle gang.

Nieuw Rein biedt een zeer gevarieerd woningaanbod; eengezinswoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Er komen in totaal 106 duurzame woningen. Het ontwerp van de woningen is tijdloos met een stijlvolle architectuur.

De waterrijke omgeving en de unieke ligging in het Groene Hart staan bij dit project centraal. Het plan is zo gesitueerd dat er vanuit het gehele plan mooie zichtlijnen zijn gecreëerd naar de Oude Rijn. Een mooi park en een haventje zijn tevens onderdeel van het plan. Sportfaciliteiten, scholen, winkels en supermarkten bevinden zich allemaal in de buurt. Maar Nieuw Rein is vooral het middelpunt van het Groene Hart én de Randstad. Dat maakt deze locatie zo uniek. 

De verkoop staat gepland in september 2019. Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan nu alvast in als belangstellende.