Maximalocatie fase III: Levensloopbestendig wonen in Waarder

28 augustus 2019

In het project Maximalocatie in Waarder woon je in een rustige en landelijke omgeving, met de dynamiek van steden als Woerden en Gouda in de buurt. Hier is het mogelijk om te kiezen voor een levensloopbestendige woning met het complete woonprogramma op de begane grond. 

Deze fase van het project Maximalocatie bestaat uit twee delen. Het ene deel bestaat uit een zorgcomplex met 32 kamers, het andere deel uit 6 levensloopbestendige woningen. Van deze woningen hebben bouwnummers 2 t/m 5 (Basis) een compleet woonprogramma op de begane grond. Dat wil zeggen dat je op de begane grond, naast een woonkamer en keuken, ook een slaapkamer en badkamer hebt. Op de eerste verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een 2e badkamer. De toegang tot deze verdieping krijg je via de extra brede trapopgang, welke mogelijkheden biedt voor een traplift (in de toekomst). 

Naast deze ‘Basis’ woningen komen er nog twee ‘Large’ woningen (bouwnummers 1 en 6). Deze woningen hebben het traditionele woonprogramma op de begane grond, met een ruime keuken en een grote woonkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De toegang tot deze verdieping krijg je via de extra brede trapopgang, welke mogelijkheden biedt voor een traplift. Het is ook mogelijk om te kiezen voor de ‘Large' versie bij een tussenwoning.

Heb jij interesse in een levensloopbestendige woning in het project Maximalocatie fase III. Neem dan contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Maximalocatie?

Bekijk ook het project Maximalocatie

In verkoop
Meer informatie

Maximalocatie

Waarder


- € 422.500
118 m2 - 139 m2 woonoppervlakte
6 huizen beschikbaar