Mooie hoekwoning beschikbaar | Aarkadekwartier, Alphen a/d Rijn

11 maart 2019

In het nieuwbouwproject Aarkadekwartier in Alphen aan den Rijn is bouwnummer 43 nog beschikbaar, een mooie hoekwoning van het type Vondel. Deze woning is bijzonder door het extra tuinatelier, welke bijvoorbeeld als praktijk/werkplek aan huis gebruikt kan worden. 

Bouwnummer 43 heeft een woonoppervlakte van maar liefst 171 m². De keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis, de woonkamer aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich drie slaapkamers en een ruime badkamer met luxe sanitair. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee extra slaapkamers en een opstelplaats voor wasmachine.

De woning krijgt een hoog afwerkingsniveau, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Naast de hoogwaardige afwerking zijn er nog tal van optiemogelijkheden voor deze woning. Zo maak je dit huis helemaal zoals jij wilt. Is deze hoekwoning wat voor jou? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij kunnen je ook meer vertellen over de verschillende optiemogelijkheden voor dit huis.