Nieuw woningaanbod in Nieuwkoop: de appartementen van Koningslinde

26 april 2023

Ben je op zoek naar een heerlijk appartement op directe loopafstand van Nieuwkoop's centrum, dan is nieuwbouwproject Koningslinde wellicht iets voor jou. Op de voormalige Ashram-locatie aan de Achterweg en Lindelaan worden hier 30 prachtige appartementen gerealiseerd.

De Koningslinde is één van de drie appartementengebouwen onderdeel van nieuwbouwproject De Drie Linden. Waar de andere twee appartementengebouwen voor de verhuur worden gebouwd, bevat de Koningslinde 30 appartementen voor de verkoop. De appartementen zijn geschikt voor zowel starters als senioren en variëren in grootte, van 2-kamer appartementen van ca. 50 m² tot 3-4 kamer appartementen tot ruim 90 m².

Duurzaam en groen wonen binnen de Koningslinde
Het aankomende appartementengebouw bestaat uit vijf woonlagen, wordt circulair gebouwd en is energieneutraal. Alle appartementen worden gasloos en met gevulde plantenbakken op de grote buitenruimte opgeleverd. Aan duurzaamheid en biodiversiteit wordt zeker gedacht binnen dit nieuwbouwproject.

Op steenworp afstand van alle voorzieningen
Wordt één van de appartementen jouw nieuwe thuis, dan kom je op een prachtige locatie te wonen. Het winkelcentrum, huisartsenpraktijken en het gezellige dorpscentrum zijn op een steenworp afstand. Ook liggen de schitterende natuur van de Nieuwkoopse Plassen en verscheidene horecagelegenheden om de hoek. Blijf je dichter bij huis, dan geniet je vanuit je eigen appartement van de waterpartij langs de Koningslinde en het omliggend groen. Zo is wonen hier een baken van rust, met toch al het nodige gemak dichtbij.

Wil je in aanmerking komen voor een woning in Koningslinde?
Goede voorbereiding is het halve werk. Om in aanmerking te komen voor een woning in Koningslinde is het belangrijk dat je beschikt over een financiële verklaring, opgesteld door een erkend financieel adviseur, waarmee je aantoont dat je de woning waarvoor je in aanmerking wenst te komen ook kunt financieren. De financiële verklaring kan de verkopend makelaar kosteloos en vrijblijvend voor je laten opstellen. Informeer bij de verkopend makelaar naar de mogelijkheden.

Interesse?
Zie jij jezelf al wonen in de Koningslinde? De verkoop van dit fraaie project staat gepland rond de zomer van dit jaar. Heb je interesse in het project en blijf je graag op de hoogte, meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief. Voor vragen kun je contact opnemen met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Koningslinde?

Bekijk ook het project De Koningslinde

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Koningslinde

Nieuwkoop

30 woningen beschikbaar
48m - 91m woonoppervlakte
€ 254.900 tot € 499.900