Nieuwe Havenstraat Alphen a/d Rijn | Inschrijven tot 11 juli a.s.

06 juli 2018

De verkoop van het nieuwbouwproject Nieuwe Havenstraat in Alphen aan den Rijn is gestart. Wil jij ook wonen in deze intieme, ruim opgezette en kindvriendelijke wijk? Schrijf je dan in voor 11 juli a.s. (17.00 uur).

De Nieuwe Havenstraat bestaat uit de realisatie van 8 vrijstaand-geschakelde woningen, 14 herenhuizen, 9 appartementen en een half verdiepte parkeergarage. Iedere woning heeft een eigen identiteit door unieke kenmerken: brede statige gevels, wisselende dakgoten, afwijkende kapvormen en statige bordestrappen. 

De vrijstaand-geschakelde woningen aan de Havenstraat kenmerken zich door het type kap en de hoogte van de goot. Door de woningen zo uit te voeren sluiten ze aan bij de bestaande woningen aan de overzijde van de Havenstraat.

De herenhuizen aan de Prins Bernhardlaan hebben een riante tuin gelegen op het zuiden. De woningen kenmerken zich door de brede statige gevels met veel kozijnen, waardoor de woningen erg licht zijn en er een groot woonoppervlakte ontstaat met vele mogelijkheden voor de inrichting. De herenhuizen aan de doorgetrokken Hoflaan krijgen vanwege de bezonning een iets ruimere, secundaire buitenruimte aan de voorzijde van de woning. Hierdoor kan hier aan het begin van de dag al van de zon genoten worden. 

Op de hoek Prins Bernhardlaan/doorgetrokken Hoflaan bevindt zich het appartementengebouw met in totaal 9 appartementen welke variëren van woonoppervlakte. De balkons zijn gelegen op de zuid- of oostzijde. De half verdiepte parkeergarage loopt door onder het appartementengebouw en is direct verbonden met het gebouw d.m.v. het trappenhuis en de lift. Ieder appartement beschikt over een eigen berging in de parkeergarage. 

Heb je interesse in dit project? Schrijf je dan nu in!