Nieuwe ontwikkelingen in Nieuwe Rede

15 januari 2021

Er zijn nieuwe ontwikkelingen rondom het nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden waar we je graag van op de hoogte brengen! We vertellen je onder andere over de bouw van fase 1 en lichten alvast een tipje van de sluier op over fase 2.

Succesvolle verkoop fase 1
We zijn zeer verheugd om je te vertellen dat alle 13 prachtige twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen uit fase 1 van Nieuwe Rede zijn verkocht! Wij feliciteren alle kopers en toekomstig nieuwe bewoners van harte met deze mooie aankoop. De aannemer start begin 2021 met de bouw van deze bijzonder gelegen woningen. De eerste woning wordt naar verwachting eind 2021 opgeleverd.

Start fase 2
Nu alle woningen uit fase 1 succesvol zijn verkocht, start fase 2 van nieuwbouwproject Nieuwe Rede. Op locatie doet de voorbelasting nu al zijn werk en in april 2021 start naar verwachting ook het bouwrijp maken van het terrein.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de woningen uit fase 2. Zodra hier meer over bekend kan worden gemaakt, informeren wij jou graag over het toekomstige woningaanbod van deze fase. Naar verwachting start de verkoop van fase 2 in de zomer van 2021.

Thuishaven Nieuwe Rede
Nieuwbouwproject Nieuwe Rede omvat tachtig riante koopwoningen in meerdere varianten. Zowel vrijstaande als geschakelde woningen worden in het waterrijke landschap gerealiseerd. Dit gebeurt zowel op de dijk met uitzicht op de polder, of direct aan of nabij het water. Daarnaast heeft bijna elke woning in het project een eigen aanlegplaats, waardoor je zo met de boot op de Westeinderplassen of het Braassemermeer bent. Lees meer over dit project op de projectpagina.

Prachtige vaarroutes
Leimuiden is bekend bij vele watersportliefhebbers. Als je nog geen waterliefhebber bent dan word je het hier wel! Bekijk hiervoor de bijgaande vaarkaart met mooie vaarroutes naar onder andere De Kaag, Westeinderplassen, Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden en Amsterdam.

Interesse?
Heb je interesse in de woningen van Nieuwe Rede? Meld je dan via de projectwebsite aan voor de nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvangt te zijner tijd een uitnodiging voor de start verkoop van fase 2. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook jouw nieuwe thuishaven!

Downloads


Download

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

Binnenkort in verkoop
custom media