Nieuwe Rede: wonen aan het water en polder met een ligplaats voor de deur?

26 mei 2022

Dat klinkt hemels! De verkoop van fase 2A van dit bijzondere project in Leimuiden is in volle gang. De verkoopgespreken voor de 20 uniek gelegen woningen vinden inmiddels plaats, maar je kunt je interesse nog steeds kenbaar maken voor deze fase. Lees snel verder!

Fase 2A van Nieuwe Rede bestaat uit 20 uniek gelegen woningen, waarvan 14 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen. Als je graag te midden van de natuur, omringd door water én met eigen ligplaats voor de deur woont, zijn deze woningen echt iets voor jou. Naast de goede, natuurlijke ligging zijn alle woningen stuk voor stuk comfortabel, toekomstbestendig en vol karakter.

Benieuwd naar een impressie of plattegrond van één van de 20 woningen? Bekijk de projectwebsite voor alle specificaties per type woning en laat je betoveren door dit unieke project in het Groene Hart.

Interesse in één van de woningen binnen fase 2A?
De verkoopgesprekken van fase 2A zijn al in volle gang, maar je kunt je nog wel als reservekandidaat aanmelden om alsnog in aanmerking te komen voor een woning. Neem hiervoor contact op met de verkopend makelaar voor het actuele aanbod. Zo kunnen de mogelijkheid en je kansen besproken worden.

Fase 2B en 2C
Ook in de volgende deelfases wordt er een grote variatie aan woningen aangeboden. Van fraaie eengezinswoningen aan de haven, tot tweekappers met uitzicht op het park en verschillende woningen aan het water, met eigen ligplaats aan de tuin. Zo is er voor ieder wat wils. Houd vooral de website van NieuwWonen Groene Hart in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede - Fase 2?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede - Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede - Fase 2

Leimuiden

28 woningen beschikbaar
Prijs nog niet bekend