Nieuwe woningen in verhuur | Hof van Leyland, Woerden

14 augustus 2020

Goed nieuws! Er zijn weer nieuwe woningen in verhuur in het nieuwbouwproject Hof van Leyland in Woerden. Het gaat in totaal om 7 woningen die je voor onbepaalde tijd en minimaal 12 maanden kunt huren. Schrijf je nu in!

De woningen die gehuurd kunnen worden betreffen de bouwnummers 29 t/m 31 en 73 t/m 76. Een tussenwoning huur je vanaf € 1.250,- per maand, een hoekwoning voor € 1.380,- per maand. De oplevering van de bouwnummers 29 t/m 31 staat gepland voor medio september, de bouwnummers 73 t/m 76 voor oktober. Dit betekent dus dat je hier al op korte termijn kunt wonen. 

Daarnaast zijn ook de bouwnummers 28 en 43 in verhuur. Deze woningen kun je voor maximaal 2 jaar huren en zijn gestoffeerd. De huurprijs voor deze woningen bedraagt € 1.620,- per maand. Bouwnummer 43 is al te huur vanaf 17 augustus a.s., bouwnummer 28 vanaf medio september.

Kijk op interactieve kavelkaart op de projectwebsite waar de woningen liggen. Ook kun je hier onder het kopje ‘Huurlastenberekening’ controleren of jouw inkomen voldoet aan de gestelde huurvoorwaarden.

Heb jij interesse in huren in Hof van Leyland? Kijk dan op projectwebsite onder het kopje ‘Meest gestelde vragen' voor de te nemen stappen en de aan te leveren stukken. Heb je nog andere vragen over dit project? Neem dan contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Leyland huren?

Bekijk ook het project Hof van Leyland huren

In verhuur
Meer informatie

Hof van Leyland huren

Woerden


€ 1.210 tot € 1.390
116 m2 - 122 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar