Nog 3 luxe penthouses te koop in WITT

29 januari 2021

Luxe appartementen met een zeer riant woonoppervlak, mooi sanitair en tegelwerk, een groot balkon en een prachtig uitzicht over Woerden. Het zijn allemaal kenmerken van de laatste 3 beschikbare penthouses in WITT. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

De nog beschikbare penthouses in WITT zijn de bouwnummers 107, 109 en 111. Ze hebben alle 3 een woonoppervlakte van maar liefst 123 m². De penthouses worden voorzien van mooi sanitair en tegelwerk en beschikken allemaal over een groot balkon. De keuken is niet bij de koopsom inbegrepen en kun je dus zelf naar smaak aanschaffen. Jouw auto kun je parkeren op jouw eigen parkeerplaats. Bouwnummer 107 beschikt over één parkeerplaats, bouwnummers 109 en 111 hebben er zelfs 2. De penthouses zijn nog beschikbaar vanaf € 575.000,- v.o.n.

Het nieuwbouwproject WITT komt aan de Johan de Wittlaan in Woerden. Het project ligt op een centrale plek in Nederland. Vanaf hier zit je binnen no time op de A12 richting Utrecht of Den Haag, maar ook steden als Gouda en Bodegraven zijn snel te bereiken. Even winkelen of een terrasje pakken kan in de gezellige binnenstad van Woerden. Deze ligt, net als het treinstation, op loopafstand van WITT. Daarnaast vind je in Woerden vele voorzieningen zoals onderwijs, zorg, muziek, cultuur en sport.

Wil jij royaal wonen op deze centrale locatie, met een prachtig uitzicht over Woerden? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Witt - Woerden - appartementen?

Bekijk ook het project Witt - Woerden - appartementen

In verkoop
Meer informatie

Witt - Woerden - appartementen

Woerden


€ 575.000 tot € 605.000
123 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Witt - Woerden - appartementen »