Nog enkele herenhuizen beschikbaar | Aarkadekwartier, Alphen a/d Rijn

29 december 2018

Aan de oostzijde van winkelcentrum De Aarhof, midden in het centrum van Alphen aan den Rijn, komt de nieuwe en sfeervolle woonwijk Aarkadekwartier. Er zijn nog enkele fraaie herenhuizen beschikbaar, waaronder het type Hofzicht. 

De stijlvolle herenhuizen van het type Hofzicht bestaan uit 3 woonlagen en hebben een woonoppervlakte van 139 m². De tuinen liggen op het zonnige zuiden en grenzen aan het water. Op de begane grond is de verdiepingshoogte extra hoog, namelijk 3,20 meter, wat zorgt voor een ruimtelijk geheel. De vraagprijs voor deze woningen is vanaf € 460.000,- v.o.n.

Ben je op zoek naar een woning met een eigen kantoor of werkruimte? Wellicht is het type Brederode (bwnr 36) dan wat voor jou! Dit stijlvolle herenhuis is voorzien van een mooie werkruimte op de begane grond, die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

Heb jij interesse in één van deze fraaie herenhuizen. Neem dan contact op met de verkopend makelaar. De bouw van de woningen start begin 2019. Het streven is om de woningen aan het einde van 2019 op te leveren.