Nog enkele vrijstaande woningen beschikbaar | Zilverrijk fase 4, Schoonhoven

06 mei 2019

Zilverrijk ligt in het middelste deel van nieuwbouwwijk Thiendenland in Schoonhoven. Ben jij op zoek naar een ruime vrijstaande woning met uitzicht op water en groen? In Zilverrijk zijn nog enkele vrijstaande woningen beschikbaar. 

De vrijstaande woningen in Zilverrijk fase 4 zijn bijzonder breed en hebben een woonoppervlak van maar liefst 171 m². Aan de voorkant van de woning bevindt zich de ruime woonkamer. Ook aan de achterzijde van de woning is voldoende ruimte. Hier is namelijk plaats gemaakt voor een royale uitbouw. Via de open keuken kijk je vervolgens zo de tuin in.

De eerste verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers en een riante badkamer met een bad, doucheruimte en toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime zolder, welke onder andere gebruikt kan worden als studeerkamer of een extra slaapkamer. De vrijstaande woningen zijn beschikbaar in twee verschillende types: Platina en Goud.

Wil jij vrijstaand wonen met uitzicht over de polder? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele status. Naast vrijstaande woningen, worden in deze nieuwe wijk ook hoek-, rij- en twee-onder-één-kapwoningen gebouwd. Hiervan zijn er ook nog enkele beschikbaar.