Nog enkele woningen beschikbaar | Aarkadekwartier, Alphen a/d Rijn

28 augustus 2020

De verkoop van het nieuwbouwproject Aarkadekwartier fase 3 in Alphen aan den Rijn gaat hard. Inmiddels is een groot deel van de woningen verkocht. Ook jij kunt hier nog een woning bemachtigen. Er zijn momenteel nog enkele woningen beschikbaar.

Deze laatste fase van het Aarkadekwartier bestaat in totaal uit 61 woningen in verschillende woningtypes. Op dit moment zijn er nog enkele herenhuizen, stadsvilla’s en appartementen te koop (inclusief privé parkeerplek in de halfverdiepte parkeergarage).

Herenhuizen
De unieke herenhuizen komen op verschillende plekken in het Aarkadekwartier. Met woonoppervlaktes variërend van circa 145 tot 173 m² bieden deze woningen je alle ruimte om prettig te wonen. Er zijn nog twee herenhuizen beschikbaar (bnr 12 en 13) met een koopsom van € 469.500,- v.o.n.

Stadsvilla’s
De stadsvilla's zijn, met woonoppervlaktes variërend van circa 145 tot 173 m², zeer ruim. De luxe woningen hebben een statige bordestrap en zijn voorzien van een interne toegang naar de garage. Er is nog één stadsvilla’s beschikbaar (bnr 1) voor € 484.500,- v.o.n.

Appartementen
De appartementen in het Aarkadekwartier zijn verdeeld over vijf appartementengebouwen met vier of vijf woonlagen. De gelijkvloerse woningen zijn licht en ruim van opzet, met woonoppervlaktes variërend van circa 67 tot maar liefst 228 m². Ook zijn ze voorzien van een eigen balkon, loggia of tuin. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar met een koopsom van € 349.500,- tot € 899.500,- v.o.n.

Wil jij ook graag wonen in dit nieuwbouwproject midden in het centrum van Alphen aan den Rijn? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor het actuele aanbod of check de interactieve kavelkaart. De bouw van dit nieuwbouwproject start begin volgend jaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Aarkadekwartier fase 3?

Bekijk ook het project Aarkadekwartier fase 3

In verkoop
Meer informatie

Aarkadekwartier fase 3

Alphen aan den Rijn


€ 259.500 tot € 899.500
69 m2 - 228 m2 woonoppervlakte
5 woningen beschikbaar