Nog enkele woningen beschikbaar | Tuinbouwweg, Waddinxveen

03 april 2019

Heb jij je al ingeschreven voor één van de woningen van het nieuwbouwproject Tuinbouwweg in Waddinxveen? Er zijn er nog slechts enkele beschikbaar, dus wees er snel bij!

Aan de Tuinbouwweg in Park Triangel komen 10 prachtige twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaand huis. Door de wisselende steenkleur, kapvormen en architectonische details heeft ieder huis zijn eigen charme. De gebouwgebonden energiekosten voor deze woningen zijn nul, omdat ze zijn uitgerust met een zeer energiezuinig verwarmingssysteem. Dit wordt gerealiseerd door gebruik te maken van aardwarmte, vloerverwarming met lage temperatuur, extra isolatie en het plaatsen van PV panelen. Zo bent je alvast voorbereid op de toekomst!

Als je woont aan de Tuinbouwweg heb je diverse voorzieningen binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de wijk Zuidplas. Ook het oude en nieuwe dorpshart van Waddinxveen zijn per fiets makkelijk bereikbaar. Het station Park Triangel is slechts 10 minuutjes lopen en ook met de auto ben je in een mum van tijd in Den Haag, Gouda en Zoetermeer. 

Interesse? Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.