Nog enkele woningen beschikbaar | Weidse Wetering, Hoogmade

18 augustus 2020

Wil jij wonen in een groene en waterrijke omgeving op slechts enkele minuten afstand van het centrum van Leiden? Dan is het nieuwbouwproject Weidse Wetering in Hoogmade wat voor jou! Maar wacht niet te lang! Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar.

In Weidse Wetering komen in totaal 40 stijlvolle koopwoningen in verschillende woningtypes. Momenteel zijn er nog woningen beschikbaar van het type A en B. Deze woningen hebben een woonoppervlakte variërend van 120 tot 125 m² en beschikken over een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping vind je daarnaast drie slaapkamers en een mooie, lichte badkamer.

De woningen hebben diverse opties voor extra comfort en woonplezier. Zo is het bij alle woningen mogelijk om het woonoppervlakte te vergroten door middel van een uitbouw in de achtertuin. Of kies in plaats van het keukenraam voor een terrasdeur naar de voortuin, zodat je hier extra kunt genieten van de avondzon! Wil je nog meer zolderruimte? Plaats dan een dakraam of dakkapel en creëer één of twee extra slaap- of werkkamers. De woningen van het type A en B zijn beschikbaar vanaf € 349.500,- v.o.n.

Spreekt wonen in Weidse Wetering jou aan? Neem dan voor meer informatie en het actuele aanbod contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Weidse Wetering?

Bekijk ook het project Weidse Wetering

In verkoop
Meer informatie

Weidse Wetering

Hoogmade


€ 200.000 tot € 549.500
70 m2 - 161 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar