Nog enkele woningen beschikbaar | Zilverrijk fase 3 Schoonhoven

01 oktober 2018

Eerder dit jaar is de online verkoop gestart van fase 3 van Zilverrijk in Schoonhoven. Deze fase is gelegen aan de zuidkant van Zilverrijk. Van de 15 beschikbare woningen zijn er nog maar twee tussenwoningen met een sfeervolle veranda beschikbaar.  

De nog beschikbare tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van 129 m². De achtertuin ligt op het noord-oosten en heeft een vrijstaande houten berging. De woningen worden opgeleverd inclusief een compleet ingerichte badkamer en een toiletruimte voorzien van luxe Sphinx sanitair en Grohe kranen.

Zilverrijk is het middengebied in Thiendenland II. De wijk is geïnspireerd op de landelijke ligging en omgeving. Je vindt de kenmerkende landelijke uitstraling terug in de vele smalle slootjes en typische landweggetjes. Je bent hier letterlijk omgeven door de natuur. Vanaf de buitenzijde van de wijk heb je over het water aan alle kanten uitzicht op de landerijen. En toch zit je binnen 10 minuten in het stadscentrum van Schoonhoven.

Er worden in totaal 87 nieuwbouwwoningen in Zilverrijk ontwikkeld. Hoek- en rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen. Wat je woonwens ook is, je vindt het in Zilverrijk.