Nog enkele woningen te koop in Westvaartpark fase 2a

18 oktober 2022

De verkoop van Westvaartpark fase 2a in Hazerswoude-Rijndijk is in volle gang, maar er liggen nog kansen om een prachtige energiezuinige woning te bemachtigen! Lees snel verder en ontdek wat deze fase van Westvaartpark jou te bieden heeft.

Van verandawoningen en eengezinswoningen tot twee-onder-één-kap-woningen en geschakelde villa’s; in Westvaartpark fase 2a vind je het allemaal! Zo is er in dit nieuwbouwproject dus altijd wel een woning die bij jou past.

De woningen zijn van alle gemakken voorzien, inclusief een complete keuken en badkamer met sanitair. Een groot deel van de woningen in Westvaartpark wordt Energie Neutraal gebouwd (ENG), een andere deel Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. De woningen worden gekenmerkt door een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. Zo ontstaat een splinternieuwe wijk boordevol oer-Hollands karakter.

Interesse?
Heb jij interesse in wonen in Westvaartpark en wil je weten welke nieuwbouwwoningen er nog beschikbaar zijn? Kijk dan op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2

Hazerswoude-Rijndijk

7 woningen beschikbaar
Prijs nog niet bekend