Nu in verkoop: Nieuwe Rede fase 2a, Leimuiden

01 april 2022

De verkoop van Nieuwe Rede fase 2a in Leimuiden is gestart! Sinds afgelopen zaterdag kun jij je via de projectwebsite digitaal inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Inschrijven is mogelijk tot zondag 10 april a.s. 23.59 uur.

Deze fase van Nieuwe Rede bestaat uit 20 uniek gelegen woningen, waarvan 14 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen. Meer informatie over de woningen (zoals impressies, plattegronden en de kavelkaart) is te bekijken op de projectwebsite. Heb je jouw favoriete woning gevonden? Dan kun je je via het digitale inschrijfformulier in jouw persoonlijke account direct inschrijven voor één of meerdere bouwnummers.

Toewijzing van de woningen
Na de sluitingsdatum worden de woningen toegewezen. Hierbij wordt geprobeerd om zoveel mogelijk gegadigden de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Als er voor een bepaalde woning meerdere gegadigden zijn, volgt er een afgewogen keuze. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de motivatie en of bij de verkopend makelaar bekend is of de aankoop ook financieel haalbaar is. In de week van 11 tot 15 april zal de verkopend makelaar kandidaten informeren over de uitslag van de toewijzing.

Schrijf je in!
Spreekt wonen in Nieuwe Rede jou aan en wil je graag kans maken op een woning in deze fase? Zorg er dan voor dat jouw inschrijving op tijd binnen is. Heb je nog vragen over dit project, de woningen, de inschrijfprocedure of over het aantonen van de financiële haalbaarheid? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede - Fase 2?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede - Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede - Fase 2

Leimuiden

23 woningen beschikbaar
152m - 180m woonoppervlakte
€ 795.000 tot € 1.295.000