Online inschrijven kan tot maandag 23 maart a.s. 12.00 uur

19 maart 2020

Op donderdag 12 maart is de verkoop gestart van De Zeven Meesters. Wil je je online inschrijven voor een woning? Geef dan tijdig je voorkeur door via je eigen online account. Dit kan nog tot en met maandag 23 maart 12.00 uur.

Alle informatie over het project is te vinden op dezevenmeesters.nl. Je kunt de verkoopprijzen per woning zien, de plattegronden bekijken en een indruk krijgen van het gehele project. Kortom, alle informatie om te kijken welke vrijstaande woning jouw voorkeur heeft.

Zo schrijf je je online in voor een woning

Sinds donderdag 14 maart kun je je officieel inschrijven voor een vrijstaande woning. Deze inschrijving sluit aanstaande maandag 23 maart om 12.00 uur. Dus zorg dat je op tijd bent. Vervolgens worden de woningen toegewezen op basis van de voorkeuren die je hebt doorgegeven. Het is van belang dat je het inschrijfformulier zo volledig mogelijk en naar waarheid invult. Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren met handtekening worden in behandeling genomen.

Stap 1: Ga naar je persoonlijke pagina

Stap 2: Open het digitale inschrijfformulier en vul de gegevens zo volledig mogelijk in

Stap 3: Onderteken het formulier en klik op verzenden

De woningen worden toegewezen onder alle kandidaten die zich volledig ingeschreven hebben vóór 23 maart 2020 om 12.00 uur. Alle correcte inschrijvingen worden gelijk behandeld en dus niet op volgorde van binnenkomst.

Toewijzing

Op dinsdag 24 maart 2020 zal de toewijzing plaatsvinden. De woningen zullen worden toegewezen op 1e voorkeurkeuze. Bij meerdere gegadigden voor één bouwnummer vindt de toewijzing plaats op basis van loting door V.O.F. Jacobswoud. Als de 1e voorkeurkeuze voor een specifieke woning al aan een andere gegadigde is toegewezen, kan een eventuele 2e keuze worden toegewezen, enz.

Indien je een woning krijgt toegewezen, krijg je hierover uiterlijk woensdag 25 maart 2020 telefonisch of per e-mail bericht. Je hebt dan de keuze om de woning te accepteren of te weigeren. Bij acceptatie kun je gelijk een vrijblijvende afspraak maken met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project De Zeven Meesters

Volledig verkocht
Meer informatie

De Zeven Meesters

Rijnsaterwoude


€ 575.000 tot € 640.000
152 m2 - 161 m2 woonoppervlakte