Online inschrijving Schoolstraat 26 start woensdag 13 januari

23 december 2020

Nieuwbouwproject Schoolstraat 26 in Bergambacht telt 14 ruime en lichte appartementen. Wil jij centraal wonen met een eigen parkeerplaats voor de deur? Noteer dan woensdag 13 januari alvast in je agenda, want dan start de online inschrijving. 

De 3-kamerappartementen van Schoolstraat 26 zijn verdeeld over 3 woonlagen. Op de begane grond komen 4 appartementen. Hier bevinden zich ook de privé bergingen. De eerste en tweede verdieping bieden elk ruimte aan 5 appartementen. Alle appartementen worden compleet opgeleverd en zijn voorzien van een keuken met inbouwapparatuur en een badkamer en toilet met luxe sanitair en tegelwerk. Bij aankoop van een appartement krijg je de mogelijkheid om de keuken en badkamer/toilet naar eigen wens in te richten. 

Het sfeervolle appartementengebouw valt op door de bijzondere architectuur en het kleur- en materiaalgebruik. Het gebouw is zowel voorzien van een lift als een trappenhuis. Ook aan parkeren is gedacht. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast hebben enkele appartementen zelfs 2 parkeerplaatsen.

De centrale ligging in Bergambacht maakt dit een fijne plek om te wonen voor zowel jong als oud! Wil je meer weten? Neem dan contact op met de makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Schoolstraat 26?

Bekijk ook het project Schoolstraat 26

In verkoop
Meer informatie

Schoolstraat 26

Bergambacht


Prijsindicatie vanaf € 336.400
80 m2 - 87 m2 woonoppervlakte
12 woningen beschikbaar