Ontdek het woningaanbod van Nieuwe Rede fase 2

31 januari 2022

De start verkoop van Nieuwe Rede fase 2 in Leimuiden zal niet lang meer op zich laten wachten. De verwachting is dat de verkoop dit voorjaar start. Inmiddels is er meer bekend over de woningen in deze fase. Lees snel verder en ontdek het aanbod.

De 67 comfortabele nieuwbouwwoningen in Nieuwe Rede fase 2 zijn beschikbaar in een brede variatie aan woningtypes. Je vindt er hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De verschillende woningtypes bieden diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid voor een compleet woonprogramma op de begane grond. De tuinen liggen direct aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje, de mooie weidse polder of het park. Een groot deel van de woningen beschikt over een eigen aanlegplaats. Alle woningtypes op een rij:

Hoek- en tussenwoningen (types Botter en Schouw)
Ruime hoek- en tussenwoningen met woonoppervlaktes variërend van circa 100 tot 120 m². De kaveloppervlaktes variëren van circa 102 tot 140 m² bij de tussenwoningen en van circa 170 tot een zeer royale 532 m² bij de hoekwoningen.

Twee-onder-één-kapwoningen (types Brigantijn, Karveel en Tjalk)
Zeer royale twee-onder-één-kapwoningen met woonoppervlaktes variërend van circa 145 tot 176 m². De oppervlaktes van de kavels variëren van circa 311 tot maar liefst circa 544 m².

Vrijstaand woningen (types Brigantijn, Tjalk, Galjoen en Windjammer)
Riante vrijstaande woningen met woonoppervlaktes die variëren van circa 152 tot 180 m². De kavels zijn met oppervlaktes variërend van circa 426 tot maar liefst 941 m² ook zeer riant.

Meld je aan als geïnteresseerde
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom fase 2 van Nieuwe Rede, waaronder de start verkoop? Meld je dan hieronder aan als geïnteresseerde van dit project. We houden je dan middels onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Heb je eventuele vragen? De verkopend makelaar staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede

Leimuiden

20 woningen beschikbaar
152m - 185m woonoppervlakte
€ 815.000 tot € 1.345.000