Open Huis op zaterdag 3 juni van 11:00 – 13:00 HoogTij in Gouderak

02 juni 2023

Dit is voor jou een unieke kans om de laatste twee beschikbare riante woningen binnen dit nieuwbouwproject te bekijken. Kom langs op de bouwplaats en laat je informeren door de makelaar. De koffie en thee staan klaar, net als de prachtige omgeving om te bewonderen.

Aan de dijk langs de Hollandsche IJssel in Gouderak worden binnen nieuwbouwproject HoogTij zeven riante villa’s gebouwd. Twee van deze woningen zijn nog beschikbaar en te bezichtigen op de Open Dag aanstaande zaterdag. Op deze unieke locatie in de Randstad wordt buitenleven gecombineerd met het gastvrije karakter van een authentieke dorpse gemeenschap.

Uniek nieuwbouwproject midden in de natuur
De villa’s in HoogTij zijn ontworpen met oog voor de bijzondere panorama in de omgeving. De spitsboogkappen geven de villa’s een eigen karakter, dat ook binnen voelbaar is. De woonkeuken en riante living lopen op de benedenverdieping in elkaar over. De verdiepingen bieden ruimte voor royale slaapkamers en meerdere badkamers en door de hoge gevels van glas is de villa rijkelijk verlicht. Vanuit de woningen kan er in de directe omgeving optimaal worden genoten van het samenspel tussen natuur, binnenvaart en waterrecreatie.

Kom jij ook langs?
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden binnen HoogTij in Gouderak? Kom dan langs op de bouwplaats aanstaande zaterdag 3 juni van 11:00 tot 13:00! Tijdens het Open Huis beantwoordt de verkopend makelaar graag al je vragen. Tot zaterdag!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoogTij?

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

2 woningen beschikbaar
214m woonoppervlakte
€ 1.215.000 tot € 1.425.000